torstai 12. lokakuuta 2017

Toipuminen

Toipuminen


Mietin yhtenä päivänä asioita, jotka ovat nostaneet minut työuupumuksesta. Matkaa on vielä, mutta ero siihen missä kunnossa olin sairaslomalle jäätyäni, on kuin yöllä ja päivällä. Hämmästyin, miten pitkä listasta tuli, kun kirjoitin uteliaisuuttani asiat paperille. En voi kuin nöyränä ja kiitollisena ajatella, että olen todella onnellisessa asemassa, että minuun on satsattu näin. Mustimpina hetkinäni mietin elämäni päättämistä, mutta nyt näen, että olen saanut hurjan määrän apua ja minuun on uskottu, vaikka itse koin olevani täysin mitätön. Tässä lista ”boostaajistani” sattumanvaraisessa järjestyksessä. Palaan näihin vielä tulevissa kirjoituksissani. Ehkä listan pituus kertoo siitäkin, miten vaikeasta tilanteesta olen noussut, ei yksi eikä kaksi asiaa olisi auttanut vaan todella monta puskuria on tarvittu. Puistattaa edes ajatella nykyistä tilannettani ilman näitä asioita tai jos niistä puuttuisi vaikka puolet….?

Perhe
Ystävät
Lääkärit
Terapeutti & terapia
Aika
Lepo
Kirjallisuus
Lääkkeet
Ravintolisät
Uni
Liikunta
Opiskelu
Unelmat
Tavoitteet
Ravinto
Ravintovalmentaja
Opiskelukaverit
Tunnevyöhyketerapia
Vertaistuki

1 kommentti:

  1. Hienoa, että olet saanut apua ja se on auttanut <3 Uupumus tulee niin pitkällä aikavälillä, ettei se ihan hetkessä ohi menekään ja on oikeasti todellinen asia, ei mikään; "kunhan ei viitsi mitään tehdä-juttu".
    Voimia tähänkin päivään <3 Askel askeleelta maaliin saakka <3

    VastaaPoista

Verta, hikeä ja t-paitoja

Tunnustan tietämättömyyteni mitä tulee vaatteiden hankintaketjuun ja siksi katsoinkin Verta, hikeä ja t-paitoja -sarjan jokaikisen ja...